Despre Noi

Cultura vinului, concept cu orientare epicuriană, se constuieşte în jurul pasiunii pentru mâncare şi vin, în căutarea plăcerilor simple ale vieţii. Ne place să venim către clienţii noştri în această formulă de echipă, tocmai pentru a transmite unul dintre mesajele noastre fundamentale şi anume faptul că atât gătitul precum şi degustarea unui vin nu trebuie să fie niciodată o experienţă solitară. Vrem să gătim şi să degustăm vinuri nu numai pentru clienţii noştri. Vrem să gătim şi să degustăm vinuri cu clienţii noştri. Tocmai de aceea, ne-am străduit să gândim servicii care să se adreseze celor care ştiu să aprecieze plusul de valoare adus de o echipă de profesionişti activităţilor promovate aici. Am căutat ca serviciile propuse să fie cât mai variate şi să răspundă unor nevoi cât mai diferite, în dorinţa de a aduce oamenii împreună, de a socializa şi de a se bucura de momente deosebite.

Ai chef să VIN cu un CHEF? Cui ne adresăm?

Ne adresăm atât adulţilor, cât şi copiilor, atât persoanelor private, cât şi organizaţiilor. Ne putem organiza atât acasă la clienţii noştri, cât şi la locul lor de muncă sau în locaţii propuse de clienţi. Putem fi bucătari şi somelieri acasă sau la birou pentru diferite ocazii, putem organiza cursuri de gătit şi teambuildinguri. Suntem ”bucătarul de urgenţă” pe care şi l-ar dori oricine, găzduind în acelaţi timp o degustare de vin cu un somelier profesionist.

Deşi a crescut frecvenţa cu care apelăm la restaurante sau a socializa în oraş cu prietenii, uneori ne dorim să ajungem cât mai repede acasă, să simţim atmosfera, aromele şi căldura căminului nostru. Ne dorim uneori puţină intimitate, departe de zgomotul oraşului, dar totuşi împreună cu prietenii noştri, în bucuria de a sta la o poveste, de a împărtăşi, de a depăna amintiri vechi şi de a ne crea altele noi. Aici venim noi, cu povestea noastră pentru a vă ajuta să petreceţi momente speciale.

Variantele sunt nenumărate în ceea ce priveşte crearea unui eveniment. În momentul în care ne solicitaţi ajutorul, vom povesti pe marginea felului în care vedeţi povestea pe care ne-o propuneţi şi împreună vom încerca să ajugem la cea mai bună alternativă.

 

Vlad Mureșan

– argint la cel mai bun somelier al României 2009 (locul 2 – Trofeul Someleriei 2009);

– aur la cel mai bun șef de sală din România 2010 (marele trofeu Marian Bugan 2010);

– semifinalist la Concursul Central European de Somelerie 2012.

 

Radu Ilea

– semifinalist  la cel mai bun somelier al României 2010 (Trofeul Someleriei 2010);

– bronz la cel mai bun șef de sală din România 2011 (locul 3 la concursul național Maitre D’Hotel Marian Bugan 2011).

 

Laura Stanciu

– bronz la cel mai bun somelier al României 2014 (locul 3 – Trofeul Someleriei 2014).

 

Ionuț Lupu

– locul 4 – Top Chef ediția I

 

Mihai Toader

– locul 3 – Master Chef România ediția II

 

Alex Hora

– locul 2 – Master Chef România ediția II